Evacuat amb helicòpter un esquiador ferit al Pas de la Casa

Pateix un fort traumatisme en una cama

L'helicòpter abans de fer el trasllat al Pas de la Casa aquest dijous.
L'helicòpter abans de fer el trasllat al Pas de la Casa aquest dijous.
Un esquiador ha estat traslladat aquest dijous a la tarda amb helicòpter des del centre mèdic del pistes del Pas de la Casa a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell després d'haver patit un accident. El trasllat ha estat possible gràcies als equips del SUM Suport Vital Avançat i SUM Ambulància Convencional d'ADP en col·laboració SUM HEMS (equip medicalitzat de trasllat amb helicòpter)

L'accident ha tingut lloc al sector de Pas de la Casa-Grau Roig i a l'hospital li han diagnosticat un fort traumatisme en una cama i continua en observació tot i que pot ser donat d'alta a les pròximes hora.

Aquesta setmana hi ha hagut diversos accidents d'esquí. El dilluns, dos menors d’edat van resultar ahir ferits de gravetat després de patir col·lisions mentre baixaven per l’estació d’Ordino Arcalís. El més greu, un nen de 14 anys d’origen valencià, va patir un traumatisme cranioencefàlic. El mateix dilluns, un esquiador va caure a Grau Roig i se li va diagnosticar un traumatisme cranioencefàlic

Des del SAAS es fa esment a que  la col·laboració entre els Centres Mèdics de Pistes , el Centre Regulador del SUM , els equips tècnics de la ompanyia Heliand i els diferents equips SUM és fonamental per garantir la millor i més rapida atenció als pacients.

 

Comentaris

Trending