Vallnord-Pal Arinsal supera la facturació de la temporada abans de la pandèmia

La despesa mitjana del client augmenta en un 2% i el domini massanenc tanca amb 136 dies d'esquí

Vista aèria del restaurant del Coll de la Botella.
Vista aèria del restaurant del Coll de la Botella. VALLNORD PAL-ARINSAL

Vallnord-Pal Arinsal fa un balanç molt positiu de la temporada d’hivern. L’estació massanenca ha assolit els seus objectius i confirma la tendència de recuperació. La xifra de dies d’esquí ha arribat a 491.491. EMAP augmenta els seus ingressos d’hivern en un 2% respecte a la temporada 2018-19, gràcies també al creixement de la despesa mitjana del client del 2%.

Pel que fa a l’ocupació, també s’ha notat un increment de l’1%,sent un dels millors resultats de les darreres quatre  temporades. En relació a la venda 'online', l’increment ha estat molt satisfactori. Gràcies també al costum d’avançar-se per aconseguir millors condicions i evitar cues, Vallnord-Pal Arinsal ha aconseguit augmentar en un 102% els ingressos a través d’aquest canal.

S’ha notat un gran increment en la reserva de paquets, una tendència cada cop més a l’alça. Però també en lloguers i activitats. Per tal de fidelitzar els clients, aquella que adquirien els seus passis o altres productes de forma 'online', obtenien descomptes. El client directe ha permès compensar la disminució de la touroperació que s’ha vist afectada amb una caiguda del 20%. Destacar a la vegada que el domini ha congelat les tarifes dels forfets de dia durant les últimes tres temporades i ha realitzat una estratègia de control de despeses durant els dos últims anys.

L'estació ha estat oberta 136 dies, amb unes condicions meteorològiques òptimes durant quasi tota la temporada. Les fortes nevades del mes de desembre van permetre arribar fins als 150 cm de neu a cota alta. La mitjana d’obertura de les pistes i instal·lacions ha estat del 96% on en concret, el sector d’Arinsal va estar tancat cinc dies per la meteorologia adversa.

En el camp de la restauració també ha aconseguit superar la facturació amb un increment del 4%. L’escola d’esquí que aquest any ha aconseguit xifres similars a la temporada 2018-2019, també ha notat un increment del client directe. Pel que fa a Snowplus, l'escola de neu pels que volen aprendre a esquiar, ha tornat a arribar als 1.000 infants.  Ara, l’estació es prepara per la temporada d’estiu amb Vallnord Bike Park la Massana. Aquest any, la temporada d’estiu s’inaugurarà amb l’obertura del Refugi del Comapedrosa el proper 4 de juny, i l’obertura del Bike Park i Mountain Park el 10 de juny. Així mateix, acollirà dues Copes del Món: del 12 al 17 de juliol la Copa del Món UCI de BTT, el 23 i 24 de juliol els Campionats del Món Youth de Skyrace i el 31 de juliol, la Copa del Món Skyrace Comapedrosa.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending