Treballadors i voluntaris de Vallnord retiren 213 quilos de brossa del domini de Pal

Un centenar de persones han participat en la vuitena edició de la iniciativa, que sobretot va servir per recollir burilles i envasos de plàstic

Dos dels participants en la recollida.
Dos dels participants en la recollida. martín imatge

Un centenar de treballadors i voluntaris de Vallnord han participat en la vuitena edició de la recollida de brossa pels paratges del domini esquiable. Enguany s’ha actuat sobre els boscos i els terrenys del sector de Pal, d’on s’han extret 213 quilos de brossa. Especialment s’ha arreplegat moltes burilles, que no pesen, i molts envasos de plàstic.

La jornada de neteja a la muntanya s’ha dut a terme aquest dijous, i els participants ho han fet amb una notable il·lusió per, en alguns casos, retrobar-se després de setmanes o mesos sense veure’s per culpa de la pandèmia. Per cert, tota la recollida es va fer amb escrupolós respecte a les mesures de seguretat establertes. Molta de la brossa que es va retirar era procedent de ‘botellons’ que s’han dut a terme les darreres setmanes en espais naturals de Pal. Amb tot, de totes les edicions hagudes fins ara la d’enguany hauria estat la més neta.

Promoció Bike Friday

Una setmana abans d’inaugurar la temporada d’estiu, Vallnord – Pal Arinsal ha posat a la venda un total de 1.000 unitats de forfets vàlids per a Vallnord Bike Park la Massana. Aquesta promoció, permetia a qualsevol persona adquirir fins a cinc unitats amb un 50% de descompte en cada forfet. Aquesta tercera edició ha batut rècord de venda: en dues hores i mitja tots els forfets s’han esgotat. Aquests bon resultats fan preveure una temporada d'estiu optimista.

Reportatge gràfic: Martín Imatges

Comentaris (1)

Trending