Naturland acull el rodatge del 'Rewind Hispano 2021' amb una desena de youtubers

Es recreen escenes d'Egoland, un servidor del videojoc Rust, creat pel youtuber i streamer Alexby i Bystaxx, amb la col·laboració d'El Rubius i més de 60 creadors de contingut, i Arkadia

Imatge d'una de les escenes filmades a Naturland.
Imatge d'una de les escenes filmades a Naturland. NATURLAND

Naturland es va convertir durant el mes d'octubre en un plató per acollir una escena de la producció 'Rewind Hispano 2021', que agrupa els millors creadors de contingut hispans. Una desena de youtubers més el personal de l'empresa productora van enregistrar les imatges en un dia de treball. Concretament, a Naturland es recreen escenes d'Egoland, un servidor del videojoc Rust, creat pel youtuber i streamer Alexby i Bystaxx, amb la col·laboració d'El Rubius i més de 60 creadors de contingut, i Arkadia.

El vídeo es va publicar el dimarts al vespre i aquest dimecres al matí ja portava set milions de reproduccions, en només 12 hores. A la producció es poden veure les escenes registrades a la Cota 1600 i a la Cota 2000 a partir del minut 9,40, amb les muntanyes lauredianes i amb la participació del centre eqüestre (es va fer servir un cavall per enregistrar una de les escenes).

Altres localitzacions a l'estat espanyol han estat la redacció del diari Marca, el Circuit Ricardo Tormo, o el Casino Gran Vía. La producció fa referència als grans esdeveniments streamers que ens deixa aquest 2021 com El juego del Calamar o Marbella Vice, entre altres.

Comentaris

Trending