Zach Miller i Ildikó Wermescher guanyen la segona edició de la Trail 100 Andorra

Sebastian Krogvig, Cristofer Clemente, Chila Pérez i Basilia Förster completen el podi masculí i femení respectivament de l’ultra de 105 quilòmetres

Corredors de la Trail 100 Andorra
Corredors de la Trail 100 Andorra Ironman

El corredor nord-americà Zach Miller ha estat el guanyador de la segona edició de la Trail 100 Andorra Miller ha completat els 105 quilòmetres amb gairebé 7.000 metres de desnivell positiu amb un temps de 14 hores i 20 minuts. L’alemanya Ildikó Wermescher ha estat la primera corredora a travessar la línia de meta a Ordino amb un temps de 19 hores i 18 minuts.

Tots dos s’han penjat la medalla d’or d’aquesta distància ultra que forma part de l’Andorra Multiesport Festival. En categoria masculina el podi l’ha completat en segona posició el noruec Sebastian Krogvig que ha arribat 16 minuts després de Miller. El romanès resident a Madrid, Ionel Cristina Manole, s’ha endut la medalla de bronze. El corredor de la Gomera, Cristofer Clemente, i el francès Sylvain Camus han completat el top 5 en categoria masculina.

Per la seva banda, en categoria femenina la corredora que s’ha adjudicat la segona posició per darrere de Wermescher ha estat l’argentina María Silvina ‘Chila’ Pérez que ha liderat part de la cursa. Finalment, la italiana Basilia Förster ha pujat al tercer calaix del podi d’aquesta cursa d’autèntica muntanya.

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending