Xavi Cornella, segon a l’eslàlom FIS d’Engelberg

L’andorrà ha marcat 27.67 punts, quan tenia 35.02 en l’última llista, i ha aconseguit una millora important gràcies a la segona mànega

Xavi Cornella
Xavi Cornella

Aquest dimecres s’ha disputat el primer eslàlom FIS d’Engelberg (Suïssa) amb Xavi Cornella segon i amb una important millora de punts FIS. L’andorrà ha marcat 27.67 quan tenia 35.02 en l’última llista. Per la seva part, Àlex Rius, que aconseguia guanyar la primera mànega, a la segona ha marcat el 13è crono en cometre una errada.

Cornella ha estat segon amb un crono d’1.25.32, a només 0.05 del guanyador, el suís Emric Corthay (1.25.27). L’andorrà feia una bona primera mànega en què se situava tercer, mentre que a la segona ha marcat el segon millor temps. Segons ha explicat el tècnic Yago Antes, ha fet una molt bona mànega, “una molt bona cursa total, en realitat”. L’esquiador ha assenyalat que està molt content, “significa el meu millor resultat”.

Així mateix, Àxel Esteve, que a la primera se situava amb el 7è crono, a la segona no ha pogut completar la baixada. Bartumeu, que a la primera havia acabat molt lluny en fer un stop and go (47è), a la segona tampoc ha acabat.

Íria Medina, 11ª gràcies a una bona remuntada a la segona mànega del gegant FIS d’Alleghe

Íria Medina ha tornat a competir i ho ha fet al primer gegant FIS d’Alleghe, a Itàlia, on ha aconseguit l’11ª posició amb una bona remuntada a la segona mànega. Medina ha acabat la cursa amb 2.08.71, a 4.50 de la guanyadora, la italiana Ilaria Ghisalberti, que s’ha imposat amb 2.04.21. L’andorrana ha assolit aquestaposició gràcies a una bona segona mànega en què ha aconseguit remuntar.

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending