Vicky Jiménez, a un pas del quadre principal de Wimbledon

L'andorrana no ha pogut superar en la tercera ronda de la fase prèvia a l'australiana Sharma amb la que ha perdut per 3-6, 6-2 i 6-3

Jiménez en el partit de Wimbledon.
Jiménez en el partit de Wimbledon.

Vicky Jiménez s'ha quedat amb la mel als llavis de no entrar en el quadre principal de Wimbledon. L'andorrana ha perdut per 3-6, 6-2 i 6-3 contra l'australiana Astra Sharma a la tercera ronda de la fase prèvia. Tot i imposar-se en el primer set, tant en el segon com en el tercer ha anat a remolc i no ha aconseguit el set que li mancava i que li hauria obert de bat a bat les portes del torneig anglès.

La tennista andorrana s'ha quedat a un set de poder ser al quadre principal de Wimbledon en perdre en la tercera ronda de la fase prèvia per dos sets a un (3-6, 6-2 i 6-3) contra l'australiana Astra Sharma en gairebé dues hores de partit.

Jiménez ha començat el partit amb força. De fet, ha guanyat els primers quatre jocs, trencant en dues ocasions el servei de la rival. Un avantatge (0-4) que li ha servit per endur-se el primer set per 3-6, tot i perdre un dels seus serveis.

A partir d'aquí, però, Sharma ha imposat la seva millor posició en el rànquing mundial -136 per la 163 de l'andorrana-. Tot i la igualtat en els primers jocs, l'australiana ha trencat el servei en el quart joc i ha anat encadenat punts guanyadors fins al 5-1. Jiménez ha pogut parar, en certa manera, el vendaval australià amb el 5-2, però ja no ha pogut fer res perquè Sharma s'endugués el segon set per 6-2.

En el tercer i definitiu set, Vicky Jiménez ha tornat a perdre el seu primer servei i ha permès a la rival situar-se amb un 3-0. Un moment on la tennista andorrana ha tret l’orgull i ha arribat a posar el 3-3 en el marcador; aleshores, una pèrdua del servei quan jugava per empatar a 4 ha posat un 5-3 que ha resultat definitiu, ja que Sharma només ha necessitat mantenir el servei per tancar el partit amb un 6-3

Amb aquesta derrota, Vicky Jiménez s’acomiada de Wimbledon en la seva primera experiència en categoria sènior. La seva darrera participació ho va fer en junior i va arribar fins a les semifinals.

Etiquetes

Comentaris

Trending