Vicky Jiménez ja és als quarts de final del torneig de Saint-Gaudens

La tennista andorrana s’ha desfet de la francesa Sarah Iliev en dos sets (6-1 i 7-5) i s’ha classificat per a la següent ronda

Vicky Jiménez concentrada.
Vicky Jiménez concentrada.

Vicky Jiménez segueix endavant en el torneig ITF W60 que s’està celebrant a Saint-Gaudens. Aquest dijous s’ha desfet de la francesa Sarah Iliev en dos sets (6-1 i 7-5) i s’ha classificat per als quarts de final.

La tennista andorrana s’ha enfrontat a la jugadora local, Sarah Iliev, número 770 del rànquing WTA. Jiménez ha dominat el primer set donant continuïtat al nivell de joc mostrat ahir i amb tres trencaments de servei a la seva rival s’ha endut la primera mànega sense massa problemes.

El segon set ha sigut diferent i ha posat sobre la pista el seu millor tennis per no deixar-se soprendre. Hi ha hagut alternatives en el marcador amb diversos trencaments del servei per part de les dues jugadores, però al final, Vicky Jiménez n’ha sortit guanyadora.

Als quarts de final s’enfrontarà a la guanyadora del partit entre la britànica Yuriko Lily Miyazaki i la francesa Alice Robbe.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending