Valera, Mármol i Moha escullen l’FC Andorra per l’estil de joc

Nogués es mostra satisfet de com s’ha tancat el mercat i recorda que serà una lliga dura, tot i que es mostra optimista sobre la possibilitat de fer una bona temporada

Valera, Moha i Mármol amb Nogués a l'Estadi Nacional.
Valera, Moha i Mármol amb Nogués a l'Estadi Nacional.

El mercat de segona divisió és “dur i llarg”, com ha reconegut el director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués. L’estil de joc de l’equip, però, ha jugat a favor de l’entitat tricolor. Germán Valera, Mika Mármol i Moha han acabat decantant-se pel projecte andorrà, sobretot, pel futbol que practiquen.

En aquest sentit, Moha ha assegurat que “l’any passat vaig seguir l’equip per l’estil de joc; juga al que més m’agrada, la pilota, amb possessions llargues i atacant quan és més convenient. És com més m’agrada jugar”. En la mateixa línia s’ha manifestat Mika Mármol que ha escollit l’FC Andorra perquè “l’estil de joc és el que millor s’adapta a mi”.

De fet, les tres incorporacions no es van produir fins als últims dies del mercat i és que el mercat de la segona divisió és “dur i llarg”, com ha reconegut Nogués, i que, en el tram final, es va traduir en “angoixa”. Tot i això, s’ha mostrat “molt content” de com s’ha aconseguit tancar aquest mercat d’estiu amb “primers perfils que volíem i, en bastants ocasions, els jugadors que volíem”. El director esportiu, però, és conscient que no serà una temporada fàcil perquè la categoria és dura, però s’ha mostrat optimista sobre la possibilitat de fer una bona temporada.

Valera avisa que la segona divisió  “és una categoria complicada, has de treballar dia a dia perquè al final són molts partits, la temporada és molt llarga i has d'estar mentalitzat que casa partit és difícil”.

Dels tres, Valera ja té experiència en la segona divisió espanyola. És per això que avisa: “És una categoria complicada, has de treballar dia a dia perquè al final són molts partits, la temporada és molt llarga i has d'estar mentalitzat que casa partit és difícil”. Tot i això, veu l'equip capaç, primer, per certificar la permanència i, després “somiar en anar cap amunt”. Una visió compartida per Mika Mármol que creu que la barreja de joventut i veterania permet “tenir una plantilla per fer una bona temporada”.

Tot i que els tres jugadors ja fa dies que entrenen sota les ordres d’Eder Sarabia, encara els hi falta adaptació. Mika Mármol i Germán Valera ja van poder gaudir dels primers minuts amb la samarreta tricolor en el primer partit a l’Estadi Nacional (1-0 contra el Granada), amb sensacions molt bones. De fet, han destacat la unió del vestuari per estar tenint una adaptació “bona i ràpida”.

Comentaris

Trending