Toni Bou aconsegueix a Itàlia un nou mundial

El pilot resident ha firmat la victòria ‘outdoor’ global una prova abans que s’acabi el campionat, assolint així un nou doblet

Toni Bou en plena competició.
Toni Bou en plena competició. REPSOL

El pilot de trial resident al Principat Toni Bou ha aconseguit aquest diumenge ampliar una mica més la seva llegenda. I per setzè any consecutiu ha aconseguit guanyar el mundial ‘outdoor’. Ho ha assolit a Itàlia una prova abans que s’acabi el campionat gràcies al segon lloc aconseguit a Ponte di Legno.

No li ha calgut ni tan sols guanyar el Gran Premi d’Itàlia per tancar, un any més, un doblet. És a dir, sempre que guanya el campionat a l’exterior abans o després ho fa també sota cobert. Enguany ja tenia a la butxaca el denominat X-Trial. Ara hi suma el TrialGP.

Bou celebra el setzè títol d'X-Trial.

Relacionat

Toni Bou, campió mundial d’X-Trial per setzena vegada

Bou, nascut a Piera, acumula d’aquesta manera fins a 32 títols mundials, una fita increïble i gairebé única arreu del món en qualsevol especialitat esportiva. Enguany, en el campionat exterior, en l’ ‘outdoor’, s’ha imposat en sis de les nou curses celebrades fins ara. La seva Montesa Cota 4RT dóna per molt.

L’anoienc establert a Andorra acumula a més a més dels 32 mundials 204 victòries, 268 podis i 25 trials de les nacions, el que evidentment el converteix en l’esportista més llorejat de la seva especialitat en tota la història. Entre els esportistes en actiu ningú li pot fer ombra.

Etiquetes

Comentaris

Trending