Spartan Race i el comú d’Encamp tanquen un acord per a tres anys més

Enmig de fortes mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus, la parròquia s’ha omplert per la celebració de la prova que ha tingut en Jonathan Garcia, Albert Soley, Claudia Barbosa, Ona Sociats i Nhoa Costas de triomfadors

L'Spartan Race continuarà a Encamp.
L'Spartan Race continuarà a Encamp. COMÚ D'ENCAMP

Spartan Race i el comú d’Encamp han tancat un acord per tal que la parròquia encampadana continuï sent punt de sortida i d’arribada de la prova els tres propers anys. Evidentment, el disseny exacte de la competició queda en l’aire. L’excepcionalitat del coronavirus ho pot tot i pot comportar que en qualsevol moment, com en el cas de l’edició d’enguany, s’hagin de canvia els formats.

Encamp ha tancat aquest diumenge un cap de setmana de plena ocupació en hotels i restauració de la parròquia gràcies a l’Spartan Race una de les curses d’obstacles més dures del món que s’ha desenvolupat aquest cap de setmana, sense incidents, enmig de fortes mesures de seguretat sanitària que ha portat 1.500 participants, 500 per dia, el màxim possible per complir amb el protocol que s’ha aplicat rigorosament tant en el circuit de la cursa com en tots els espais públics on s’ha desenvolupat. Jonathan Garcia i Albert Soley en les competicions masculines i Claudia Barbosa, Ona Sociats i Nhoa Costas, en dones, han estat els grans triomfadors esportius del cap de setmana.

Spartan Race Encamp 2020  2
Pirueta d'un dels participants en la prova.

Els participants han destacat que l’esdeveniment ha estat a l’altura del que s’esperava i que ha sorprès el recorregut i l’entorn on s’ha desenvolupat, per la combinació de l’entorn urbà i les zones de muntanya i alhora per l’aplicació de les mesures de seguretat. Durant el cap de setmana s’han celebrat les quatre tipologies de carreres, Sprint, Beast, Ultra i Super, en diferents categories que ha suposat tenir obstacles repartits per tota la vila d’Encamp, les Pardines, Engolasters, els Cortals,...

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha volgut “agrair la col·laboració de tots els veïns i veïnes que han posat a disposició espais privats perquè ha estat clau per aconseguir un bon resultat” i ha volgut agrair la comprensió per les possibles molèsties durant el cap de setmana pel tancament de dos carrers i alguns aparcaments i ha conclòs “entre tots estem aconseguint que la parròquia esdevingui una destinació de turisme esportiu de referència”. Des de l'organització, Àngel Sanz, director general de l'Spartan Race Espan ya, ha reiterat que el nou recorregut de la cursa “ha estat a l'altura de l'anterior i, fins i tot, el supera" i ha fet un balanç molt positiu d’aquesta primera Spartan després del confinament i ha considerat que “l’essència no es perd i el repte era adaptar-se i s’ha aconseguit”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending