Soley, Velasco i Castela, guanyadors de les primeres proves de la cursa Spartan Race

L’esdeveniment compleix enguany la seva setena edició i per tercer any consecutiu ha posicionat la línia de meta i la zona village al centre de la parròquia, concretament, a l’aparcament de Sant Miquel

Comentaris

Albert Soley guanyador de la prova Beast de 21 quilòmetres.
Albert Soley guanyador de la prova Beast de 21 quilòmetres. COMU D'ENCAMP

Albert Soley i Jèssica Velasco s'han imposat en la prova Beast de 21 quilòmetres de la Spartan Race d'Encamp. Soley ha repetit victòria aprofitant que el líder de a cursa s'ha perdut. Al podi l’han acompanyat els francesos Thibault Jean i Gregory Basilico. A la prova femenina, la segona ha estat Petra Arvela, i la tercera Raquel Bosch. El guanyador de la Ultra, 50 km i 60 obstacles, en la categoria masculina ha sigut Samuel Castela.

El centre d’Encamp viu de ple, des de primera hora i per tercer any consecutiu, les sortides i arribades d’una de les carreres d'obstacles més conegudes d'arreu del món, la Spartan Race. L’esdeveniment compleix enguany la seva setena edició i per tercer any consecutiu ha posicionat la línia de meta i la zona village al centre de la parròquia, concretament, a l’aparcament de Sant Miquel. La zona d’arribades i els voltants s'ha omplert durant tot el matí d’esportistes i visitants que han gaudit de l’arribada dels corredors i dels diferents espais de marxandatge id’oci que hi ha ubicats, com un joc de javelina.

La cònsol major del comú d’Encamp, Laura Mas, ha participat en l’entrega de medalles i ha felicitat als guanyadors de les curses destacant que l’esdeveniment és un fet molt positiu per tota la parròquia i per l’aposta esportiva que està fent el comú.

El guanyador de la Ultra, 50 km i 60 obstacles, en la categoria masculina ha sigut Samuel Castela (6:20:00), seguit de Jonathan Garcia (6:29:18) i Israel Ferrero Alvarez
(6:39:32).  Pel que fa als guanyadors de la cursa Beast (21 km i 30 obstacles) han estat, un habitual de la cursa encampadana, Albert Soley, amb un temps de 2:25:10 i Jessica Velasco, amb untemps de 03:10:41. Han seguit el pòdium masculí Thibault Jean (02:28:12) i Gregory Basilico (2:32:28) i el femení, Petra Arvela (3:37:40) i Raquel Bosch Jimenez (03:43:50).

Etiquetes

Comentaris

Trending