Sarabia reitera que cal millorar detalls per tancar la permanència quan abans millor

L'FC Andorra encara amb un coixí de 40 punts les deu darreres jornades amb dues visites complicades a Eibar i Alabès i rebent el Màlaga a l'Estadi Nacional

Comentaris

Eder Sarabia
Eder Sarabia FC Andorra

L'FC Andorra afronta les deu darreres jornades de la lliga sense haver pogut assegurar la permanència amb els dos punts que es van escapar dissabte contra l'Eivissa (2-2). Tot i això les sensacions són bones i el tècnic Eder Sarabia malgrat lamentar-se per l'oportunitat perduda creu que cal millorar en alguns detalls per mantenir el nivell.

Sarabia explica que l'equip està en el millor moment de la temporada després de passar una mala ratxa. "Contra l'Eivissa hem fet bé el 90% de les coses però ens han faltat alguns aspectes com el gol que ha arribat per un còrner mal marcat o la intensitat defensiva". Destaca la segona part del seus jugadors que qualifica de "molt positiva" i esmenta les dificultats que hi ha per remuntar dos gols en una categoria com la segona.

El tècnic opina que 40 punts a manca de deu jornades és un bon coixí. Tradicionalment per conservar la categoria cal sumar entre 47 i 50 punts però Sarabia recorda que "sempre vull més" i opina que han fet mèrits per estar més amunt a la classificació. "L'equip té una identitat i per detalls se'ns han escapat alguns punts i la temporada tindria més brillantor", diu però reconeix que al principi de la competició ja hauria signat per estar en aquesta situació.

A la propera jornada, els tricolors van al camp de l'Eibar, un dels grans favorits per l'ascens. Després visita l'Estadi Nacional, el Màlaga que crema els seus últims cartutxos per salvar-se del descens i posteriorment toca visitar l'Alabès un altre dels aspirants a l'ascens. L'equip torna als entrenaments aquest dilluns.

Comentaris

Trending