Sarabia exigeix als seus jugadors “posar-se les piles” i un “punt més de responsabilitat”

L’entrenador de l’FC Andorra avisa que “en la jornada 29 allò de dir que mereixem molt més no ens val” i reclama millorar en aspectes defensius i, sobretot “en la finalització”

Sarabia parla amb el quart àrbitre durant el partit al Sardinero.
Sarabia parla amb el quart àrbitre durant el partit al Sardinero. FC Andorra

La cara d’Eder Sarabia a la sala de premsa del Sardinero era tot un poema. Poques vegades el llenguatge facial ha dit tantes coses. I el tècnic de l’FC Andorra encara va dir més. El basc va admetre que és urgent fer un pas més per aconseguir victòries. Per això, ha reclamat els seus jugadors que “ens posem les piles” després d’una nova derrota, en aquest cas preocupant, que torna a apropar l’equip a la zona perillosa.

Al camp del Racing la història es va repetir. L’equip tricolor va dominar bona part del duel, però va veure com el rival va fer molt mal en poques esgarrapades. I quan tocava buscar la remuntada, es van generar opcions, però no es van saber transformar en gol. Un guió que a Sarabia el comença a cansar.

“En la jornada 29, allò de dir que mereixem molt més no es val; els he dit als jugadors”, va revelar a preguntes dels periodistes. I és que ja té clar que “estem deixant passar massa oportunitats”. El basc assegura que “juguem molt bé i fem un munt de coses, però on ens posem les piles o aquest no és el camí perquè els detalls són importants”.

Valera mira des de la distància com els jugadors del Racing celebren un dels gols.

Relacionat

Un Racing vertical i efectiu castiga el domini massa estèril de l’Andorra

I quins són aquests punts que cal millorar? Sarabia ha posat el focus en accions defensives com ara “que el lateral del cantó oposat entengui que quan hi ha una pilota compromesa a l’altra banda no pot projectar-se tant o que cal seguir el jugador que entra de segona línia perquè corro el risc que no hi hagi fora de joc”. I, sobretot, “les finalitzacions”, ja que “pocs equips arriben tant com nosaltres i comprometen tant el rival, però ens falta això”.

L’entrenador tricolor manté que “el 90% de coses les fem meravelloses”. A Santander, també. “Hem pressionat bé, hem arribat bé, hem tingut paciència”, ha destacat. En canvi, “quan haig de fer la darrera passada no la veiem clara o si hem de xutar va fora”. Per això, exigeix als seus jugadors “posar responsabilitat i un punt més perquè, fins ara, no ens està donant”.

El que sí que té clar Sarabia és que no es canviarà l’estil i la forma de joc, malgrat que la situació a la taula s’hagi complicat força. “Aquest és el futbol que sento, el que crec que sé transmetre als meus jugadors i també he confeccionat l’equip en aquest sentit”, ha apuntat. A banda, alerta que “als futbolistes els has de transmetre convenciment; si no, els perds”.

Per cert, Sarabia ja sap que el pròxim partit no el podrà dirigir des de la banqueta. Li tocarà estar a la graderia, ja que haurà de complir un partit de sanció en ser expulsat al Sardinero. Va veure dues grogues, segons l’acta arbitral, per fer observacions a decisions del col·legiat.

Comentaris

Trending