Rivals montenegrins per a Vall Banc i Engordany a la ronda preliminar de la Lliga Europa

Els de Santa Coloma rebran l’Iskra de Danilovgrad i els escaldencs, el Zeta després d’un sorteig que, com a mínim, els ha evitat viatjar i els dona la possibilitat de jugar els partits a Andorra

Comentaris

Moment en què la bola del Vall Banc Santa Coloma surt en el sorteig.
Moment en què la bola del Vall Banc Santa Coloma surt en el sorteig.

Vall Banc Santa Coloma i UE Engordany disputaran a Andorra el partit de la primera eliminatòria de la Lliga Europa. Aquesta és la bona notícia del sorteig que s’ha celebrat aquest diumenge a la seu de la UEFA. La dolenta és que els rivals seran els més durs que podien tocar, els dos de Montenegro: l’Iskra de Danilovgrad i el Zeta, respectivament.

La seu de l’organisme internacional a Nyon ha acollit l’acte que ha servit per aparellar els rivals d’aquesta ronda preliminar. A conseqüència de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, la UEFA va decidir que l’eliminatòria fos a partit únic, al camp a determinar per sorteig. I, en aquest cas, tots dos conjunts andorrans s’evitaran viatjar i podran jugar al Principat. Ara bé, cal recordar, sense públic.

En canvi, i malgrat ser caps de sèrie del sorteig, no han pogut evitar rivals d’una lliga, a priori, de més nivell que l’andorrana com és la de Montenegro. El Vall Banc haurà de jugar contra l’Iskra de Danilovgrad, que va quedar en tercera posició del campionat balcànic. Per la seva banda, l’Engordany tindrà com a escull a intentar superar el Zeta, que va assolir la quarta posició.

Els partits estan previstos pel dijous 20 d’agost. Es disputaran amb pròrroga i penals en cas d’empat. Qui guanyi, accedirà a la primera eliminatòria de qualificació per a la Lliga Europa.

Etiquetes

Comentaris

Trending