La represa de la lliga de futbol, una mica més a prop

Les autoritats sanitàries i esportives i la FAF acorden que a partir d’aquest divendres els equips ja puguin entrenar-se amb la totalitat de la plantilla i amb interactuació

Entrenament en una de les fases post-Covid.
Entrenament en una de les fases post-Covid. FAF

Tot i que aquest cap de setmana no serà el de la represa de la Lliga Multisegur, com inicialment estava previst, sembla que el reinici de la competició de la primera divisió del futbol andorrà està més a prop. Les autoritats esportives i de salut i la Federació Andorrana de Futbol (FAF) han acordat aquest dijous que a partir de demà es pugui passar a la fase 4 de la programació post-Covid. Això vol dir que els equips es poden entrenar amb la plantilla al complert i amb interactuació.

La FAF ha sol·licitat canviar de fase d’entrenaments al ministeri de Cultura i Esports i al ministeri de Salut després que dijous passat tots els clubs que formen part de l’ens federatiu mantinguessin una reunió telemàtica i donessin el vistiplau a sol·licitar el canvi de fase esmentat. La FAF assegura que per tal de garantir que es compleixen totes les recomanacions sanitàries i per minimitzar al màxim el risc de contagis es practicaaran de manera regular proves de la Covid-19 a tots els jugadors.

Segons que ha comunicat la FAF a través de les xarxes socials, una vegada superada aquesta fase 4, “i sempre que es mantingui aquesta situació”, el ministeri de Cultura i Esports i la FAF, amb el vistiplau del ministeri de Salut, decidiran la data de reinici de la competició. Vist que normalment entre fase i fase, en la represa de les activitats econòmiques, per exemple, s’han deixat catorze dies de marge, es podria pensar que la lliga es podria arribar a reprendre el cap de setmana de l’11 i el 12 de juliol.

Comentaris (1)

Trending