Reforçar la davantera, una prioritat per a la direcció esportiva de l’FC Andorra

Es dona per fet que Sinan Bakis no acceptarà la proposta de renovació i, per tant, tocarà buscar un substitut, situació que també es podria donar amb Carlos Martínez

Sinan Bakis lluitant una pilota
Sinan Bakis lluitant una pilota FC Andorra

L’FC Andorra treballa a poc a poc però sense pausa en la confecció de la plantilla de la segona temporada del club a la LigaSmartbank. Es té clar que, a banda dels cedits que han tornat als seus clubs -alguns dels quals no es descarta que es pugui intentar recuperar- hi haurà més sortides. De fet, en el cas dels davanters, ja s’admet que la continuïtat de Sinan Bakis és gairebé impossible. O sense el gairebé. I la de Carlos Martínez, ara per ara, també. Per tant, tot fa pensar que caldrà anar al mercat a per dos puntes de garanties.

Per ara, el club tot just ha confirmat una renovació. La de Sergio Molina. A banda, sis baixes, els sis cedits: Morer, Petxarroman, Bundu, Valle, Aguado i Valera. No es descarta, però, intentar un segon préstec d’algun d’ells. De fet, en el cas de l’extrem de l’Atlético de Madrid el seu rendiment ha convençut, i molt. Per tant, s’estarà força pendent de com es defineixi el seu futur en la pretemporada, que hauria de fer a les ordres de Diego Pablo Simeone.

En aquest cas, per tant, toca esperar. En altres posicions es té clar que caldrà moure’s pel mercat per trobar recanvis. Des del club, malgrat que hi ha una oferta de renovació en ferm sobre la taula, es dona per gairebé feta la sortida de Sinan Bakis. El màxim golejador de l’equip (13 dianes en lliga) té diferents propostes sobre la taula, tant de LaLiga Smarbank (Zaragoza, entre elles) com de la Liga Santander (Celta o Mallorca estarien interessants). Sembla doncs poc menys que una quimera que continuï al Principat. I el segon màxim anotador, Carlos Martínez (9 gols) tampoc està gens clar que segueixi.

Per això, la direcció esportiva ja treballa de forma clara en una primera prioritat al mercat: un o dos davanters centres. Homes amb gol. Es té clar que encertar en aquesta recerca serà clau per donar garanties de cara a la segona temporada al futbol professional. En aquest cas, la sort és que es pot fer amb temps.

Comentaris

Trending