Ratti, Bover, Carlos Martínez i Molina, els quatre capitans tricolors

El davanter de Mataró ha vist confirmat el partit de suspensió que ja s’esperava després de l’expulsió al Carlos Belmonte i no podrà, per tant, jugar el duel de dissabte davant el Llevant

Molina, Carlos, Bover i Ratti, amb el braçalet.
Molina, Carlos, Bover i Ratti, amb el braçalet. FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra ha escollit els quatre capitans de la temporada. Entre ells, dos dels més veterans, Nico Ratti i Rubén Bover. A ell s’han sumat Sergio Molina I Carlos Martínez. Per cert, el davanter de Mataró no podrà estrenar el braçalet dissabte vinent davant el Llevant, ja que segur que es perdrà el partit per la sanció que ha de complir després de la rigorosa expulsió a Albacete.

El club tricolor ha donat a conèixer l’elecció dels quatre jugadors que tindran l’honor de ser capitans aquesta temporada. Alguns, de fet, no són cap sorpresa. Repeteixen Rubén Bover i Nico Ratti. Tots dos, cal recordar, estan al club des de l’inici del projecte Kosmos, quan l’equip encara militava a la Primera Catalana.

Els altres dos són dos jugadors que van arribar més recentment al club. Un, Sergio Molina, que compleix la segona temporada. L’altre, Carlos Martínez, en la seva quarta campanya com a tricolor. Tots ells han posat amb el braçalet.

Faltarà veure qui d’ells el porta dissabte, durant el partit contra el Llevant. Tot, evidentment, depèn de les decisions d’Eder Sarabia. Ara bé, un d’ells ja està descartat. Carlos Martínez no podrà jugar el duel. Tal com s’esperava, el comitè de competició l’ha castigat amb un encontre de suspensió després de l'expulsió, més que rigorosa, soferta diumenge passat al Carlos Belmonte.

Comentaris (2)

Trending