Quaranta participants en un Trial de Pal que dominen els líders de cada categoria

Especialment entre els pilots més petits, la prova organitzada pel Moto Club Pirineu l’han controlat els més ben posicionats en la general del campionat d’Andorra

Un dels podis del Trial de Pal.
Un dels podis del Trial de Pal. FMA

Fins a 37 pilots dividits en cinc categories diferents han pres part aquest dissabte al Trial de Pal organitzat pel Moto Club Pirineu. Els grans dominadors de la general del Campionat d’Andorra de Trial han estat, també, els que en gran mesura i potser intercanviant-se algunes posicions, han liderat la cursa massanenca, especialment entre els participants de menys edat.

En la categoria vermella, els tres primers han estat Oriol Pi, Jordi Lestang i Pere Aché. Entre els blaus, els tres primers calaixos del podi els han ocupat Quim Arimany, Albert Palau i Jan Gabriel. Kikou ha vençut en la categoria verda seguit de Yann Le Potier i Ferran Gran. Edgar Garcia, Marc Deu i Pau Gras han estat els primers classificats en la categoria groga sub-18 i, finalment, entre els màsters, han estat encapçalats per Robert Navarro, Ferran Cortès i Enric Sinfreu. La cònsol menor de la Massana, Eva Sansa, i la presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra, Natàlia Gallego, han estat dues de les persones que han entregat els guardons.

Etiquetes

Comentaris

Trending