‘Purito’ Rodríguez es lesiona en caure al ‘Bike Park’ de Vallnord

El ciclista resident ha patit un accident mentre passava una jornada lúdico-esportiva amb bicicleta de muntanya que l’ha obligat a ingressar a l’hospital

Els companys atenen Rodríguez després de la caiguda.
Els companys atenen Rodríguez després de la caiguda. PURITOCYCLING / INSTAGRAM

L’exciclista professional resident al Principat Joaquim ‘Purito’ Rodríguez ha patit diverses lesions en un braç i una cama en patir una caiguda mentre feia una activitat lúdico-esportiva amb bicicleta de muntanya al ‘Bike Park’ de Vallnord. Les ferides han obligat a l’esportista a ingressar a l’hospital per ser tractat i mantenir-lo en observació, encara que està previst que l’acabin atenent traumatòlegs de la seva confiança.

Segons que ha explicat el portal ciclista ‘Ciclo21’ citat també pel rotatiu ‘BonDia’, Rodríguez estava acompanyat de diversos companys que li han fet les primeres atencions després de la caiguda. El ciclista de Parets del Vallès ha donat a conèixer l’accident ell mateix a través del seu perfil d’Instagram, on ha penjat dues fotografies que han generat centenars de reaccions. “‘Otra vez’”, era el missatge que ha generat una allau de comentaris d’ànims.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OTRA VEZ!!! ??‍♂️

Una publicación compartida de Purito (@puritocycling) el

Etiquetes

Comentaris

Trending