El primer ministre francès seguirà una part de l'etapa del Tour que ja omple Envalira de caravanes

Jean Castex farà el trajecte de Prada de Conflent a Puymorens amb el cotxe del director de la ronda ciclista

Caravanes aparcades a la carretera del Port d'Envalira aquest divendres.
Caravanes aparcades a la carretera del Port d'Envalira aquest divendres. BRU NOYA

El primer ministre francès, Jean Castex seguirà l'etapa del Tour que aquest diumenge arribarà a Andorra la Vella amb sortida a Céret. Castex, que va ser alcalde de Prada de Conflent, cobrirà el trajecte entre aquesta població i Puymorens amb el cotxe del director de la ronda ciclista. El pas de la prova pel Port d'Envalira fa que des de principis d'aquesta setmana ja hi ha hagi una notable presència de caravanes.

Les caravanes s'han instal·lat en punts estatrègics del recorregut i a prou distància de la carretera tal i com exigeix l'organització del Tour. Amb aquesta ubicació s'asseguren que no tindran cap altre caravana al davant. Es tracta amb la majoria de casos de famílies que estan de vacances. En alguns casos, a la part posterior de la caravana hi ha una moto que els permet desplaçar-se fins al Pas de la Casa. La majoria són francesos tot i que també n'hi ha d'espanyoles, belgues i alemanyes.

La presència aquest diumenge de la prova ciclista al Pas s'ha notat en un augment de visitants ja aquest divendres. L'etapa sortirà des de Céret i provocarà alteracions en el trànsit a Andorra. Després del Port d'Envalira, -el sostre d'aquesta edició de la prova ((2409 m)- per baixar cap a Soldeu, Canillo i Encamp. En aquest punt, el pilot enfilarà la Collada de Beixalís (1790 m) per baixar per Anyós cap a Escaldes-Engordany, fins la línia de meta.

WhatsApp Image 2021 07 09 at 17.11.26
Seguidors del Tour aquest divendres a la carretera del Port d'Envalira

 

Comentaris (5)

Trending