El partit del MoraBanc a Burgos es trasllada a aquest diumenge al migdia

Inicialment ajornat pel positiu de Ken Horton, finalment el matx corresponent a la 23a jornada de la Lliga Endesa que s’havia de disputar aquest dissabte s’ha programat per a demà a les 12.30 hores

Hannah supera Renfroe en el partit jugat a 'la Bombonera'.
Hannah supera Renfroe en el partit jugat a 'la Bombonera'. ACB PHOTO

El positiu de Ken Horton en les files de l’Hereda San Pablo Burgos farà ajornar el partit que aquesta tarda havia de disputar el MoraBanc Andorra la ciutat castellana. En principi, però, l’ajornament serà només d’unes hores. L’ACB ha programat el matx per aquest diumenge a les 12.30 hores. S’espera que no hi hagi cap altre ensurt.

Després de l’anunci de l’ajornament, s’estava a l’espera dels resultats de les proves diagnòstiques de reforç que s’han fet al conjunt de la plantilla castellana. En les analítiques prèvies, només hauria donat positiu Horton, que de retorn de Riga, on el Burgos havia disputat jornada corresponent a la Champions League, ja va evidenciar que es trobava malament. Les proves de reforç no han permès detectar cap nou positiu.

Per tant l’ACB ha reprogramat el matx a aquest diumenge a les 12.30 hores. Només si hi hagués alguna indisposició més finalment se suspendria el matx. Després del trajecte fins a Burgos, i sempre que les condicions ho permetin, al MoraBanc l’interessa de totes totes disputar el partit i no haver de tornar sense jugar cap al Principat per després haver de tornar, més endavant, de nou a terres castellanes.

Comentaris

Trending