El play-off pel títol de lliga comença amb derbi escaldenc i Sant Julià – UE Santa Coloma

Per l'ascens a la Lliga Multisegur assegurances s'han classificat Penya Encarnada, l'Atlètic Amèrica, l'Extremenya i La Massana

Un moment del sorteig dels play-offs
Un moment del sorteig dels play-offs

La Federació Andorrana de Futbol ha fet pública la primera jornada dels diferents play-offs. En el títol de lliga hi haurà derbi escaldenc entre Inter i Atlètic, mentre que l'altre partit el disputaran Sant Julià i UE Santa Coloma. Pel que fa al de descens, els enfrontament seran Engordany i Ordino i Carroi i FC Santa Coloma, mentre que en els d'ascens es veuran les cares Penya-Atlètic Amèrica i Extremenya-La Massana.

El sorteig per saber els enfrontaments pel títol de lliga ha estat capritxós i ha fet que els dos equips d’Escaldes-Engordany, Inter Club Escaldes i Atlètic Club Escaldes, comencin el play-off veient-se les cares. L’altre duel d’aquesta jornada serà el que enfrontarà el Sant-Julià i la Unió Esportiva Santa Coloma. En aquesta lluita per aixecar el trofeu de campió de lliga, l’Inter arriba amb 3 punts d’avantatge sobre el seu màxim perseguidor, l’equip colomenc, i 5 sobre els altres dos equips.

A la part oposada, en el play-off per la permanència, en la primera jornada, Engordany i Ordino reeditaran el partit viscut aquest darrer cap de setmana, mentre Carroi i Futbol Club Santa Coloma disputaran l’altre enfrontament. Un play-off en què l’equip colomenc arriba salvat, mentre que el Carroi haurà de retallar 14 punts a l’Engordany, que marca plaça de promoció, si vol tenir alguna opció de salvar-se. L’Ordino per la seva part, de moment, està en posició de salvació amb dos punts d’avantatge respecte a les places compromeses.

D'altra banda, des de la Lliga Unida, la Penya Encarnada, l'Atlètic Amèrica, l'Extremenya i La Massana són els quatre equips que buscaran l'ascens a la Multisegur Assegurances. La Penya, líder de la fase regular, arriba amb 9 punts de marge sobre els massanencs, 13 sobre l'Extremenya i fins a 20 més que l'Atlètic Amèrica. En aquesta primera, els duels seran Penya-Atlètic Amèrica i Extremenya-La Massana.

Comentaris

Trending