La plantilla tricolor espera que el 7-1 aporti “confiança” a l’equip

Els jugadors destaquen el fet d’haver-se situat en zona de fase d’ascens i esperen que aquestes posicions no s’hagin d’abandonar en el futur

Marc Fernández s'abraça a Ruben Bovern celebrant un dels gols.
Marc Fernández s'abraça a Ruben Bovern celebrant un dels gols. FC Andorra

Un 7-1 a favor sempre suposa un impuls moral important. I així ho posa en relleu l’alegria dels jugadors de l’FC Andorra després de la golejada aconseguida davant la Balompédica Linense. Els jugadors celebren, a més, el fet d’estar per primer cop en zona de promoció d’ascens. Remarquen especialment el fet que el resultat ha de permetre agafar “confiança” de cara a un final de 2021 amb tres compromisos d’alta exigència.

Així ho remarcava un dels golejadors del duel, Marc Fernández. L’extrem va remarcar que una de les claus del partit es troba en el fet que “hem sortit bé des del principi” i, a més, que en aquest cas, “altres dies teníem oportunitats i no entraven”. En canvi, contra la ‘Balona’, sí.

WhatsApp Image 2021 12 05 at 20.05.37

Relacionat

Temporal tricolor

Això va suposar, a l’entendre de Fernández que l’Andorra completés “el millor partit de tot el curs”. A banda, un bon encontre coral. “Molts jugadors han marcat o assistit i això és bo perquè tothom agafi confiança”, ha manifestat, tot destacant que “un 7-1 és molt difícil de veure i més davant un gran rival que avui no ha tingut el dia”.

Gràcies al resultat, a més, el conjunt tricolor, ha aconseguit situar-se en quarta posició. Per tant, en zona de promoció d’ascens. “Esperem que ens doni moral i que ja no sortim d’aquestes posicions”, ha comentat Marc Fernández.

Comentaris

Trending