La plantilla tricolor confia mantenir la “dinàmica positiva” en una setmana molt intensa

Els tricolors afronten dos desplaçaments en set dies, primer a Linares on han de recuperar el duel ajornat en el seu dia per un brot Covid i, després, al camp de l’Atlètic Balears

Celebració dels tricolors en el segon gol aconseguit davant el filial blaugrana.
Celebració dels tricolors en el segon gol aconseguit davant el filial blaugrana. FC Andorra

La plantilla de l’FC Andorra afronta una setmana clau i dura. I tots dos qualificatius arriben pel mateix motiu: dos desplaçaments en set dies. El primer, Linares, dimecres. El segon, el camp de l’Atlètic Balears, ja diumenge. Els jugadors tricolors confien a mantenir “la bona dinàmica” dels darrers encontres gràcies, en part, a la moral que dona el triomf contra el Barcelona B.

Així ho ha apuntat el central Adrià Vilanova. “Estem molt contents”, ha afirmat després del duel contra el filial blaugrana. Destaca, sobretot, el fet que “hem fet una molt bona primera meitat contra un gran equip”. I és que, recorda que els barcelonistes “tenen una gran qualitat individual”, ja que “molts jugadors estan ja en dinàmica de primer equip”.

Els jugadors tricolors celebren el gol de Rubén Bover.

Relacionat

L’FC Andorra posa pressió en la lluita pel lideratge

Vilanova admet que es va baixar la intensitat al tram final. I, llavors, “ells s’han ficat al partit amb el gol”. Llavors, però, es va veure una faceta en la qual l’Andorra cada cop està millor: “Hem estat solvents al darrere i hem aguantat el resultat”.

El defensa tricolor recorda que en aquesta categoria “no hi ha rivals fàcils” i, per tant, això obliga a “estar ficats en el partit els noranta minuts”. Ara, l’equip afronta una setmana intensa. Primer, dimecres, viatge a Linares per recuperar el duel ajornat en el seu dia per culpa d’un brot de Covid-19. Després, un altre desplaçament, a Mallorca. Allà espera l’Atlètic Balears. “Hem de seguir amb aquesta dinàmica positiva”, reclama Vilanova.

De fet, a terres andaluses els tricolors tenen l’oportunitat de recuperar el lideratge. En cas de sumar els tres punts, tornaran a superar tant el Vila-real B com l’Albacete, que no han fallat en els seus respectius compromisos. Els groguets han sumat la victòria al camp de l’UCAM i els manxecs, per la mínima, han superat el Balears.

Comentaris

Trending