La plantilla de l’FC Andorra nega que els manqui “ofici” però admet que cal evitar “errors puntuals”

Diego Alende es mostra convençut que l’empat contra l’UD Las Palmas, tal com es va donar, “ens reforça” i els dona moral i confiança de cara a pròxims partits

Diego Alende, durant el partit contra l'UD Las Palmas.
Diego Alende, durant el partit contra l'UD Las Palmas. FC Andorra

L’FC Andorra afronta diumenge un nou partit clau, en aquest cas al camp del Cartagena. Ho fa, segons la seva plantilla, amb confiança i reforçat després de l’empat contra l’UD Las Palmas. Així ho ha assegurat el central Diego Alende, que nega que a l’equip li falti “ofici”. Entén, això sí, que cal corregir errors que els han fet perdre punts i també recuperar l’encert ofensiu.

El defensa ha volgut remarcar el bon paper exercit ara fa uns dies en unes circumstàncies molt complicades -amb només deu jugadors des del primer minut de joc i contra un dels rivals més potents de la categoria-. “Sabíem que seria un partit molt complicat, però l’expulsió ho va modificar encara més. Vam entendre què havíem de fer”, ha destacat. El punt sumat, afirma, “ens va saber a molt i ens reforça”.

Alende ha volgut negar que a l’equip, en aquests moments de la temporada, li falti ofici. Admet, això sí, que “a vegades cometem errors puntuals que ens penalitzen molt”. I, també, que malgrat “generar ocasions”, el problema és que “no trobem gol amb facilitat”. Solució? “Evitar aquestes errades i, a dalt, concretar les ocasions”, assegura, a la vegada que ha volgut deixar clar que l’actitud dels jugadors és bona. “Treballem cada dia com si fos l’últim i ens deixem tot al camp”, ha manifestat.

Sinan Bakis mira de fer-se amb el control de la pilota.

Relacionat

Empat amb sabor a victòria de l’Andorra contra el líder (0-0)

El central s’ha desfet en elogis cap al seu company habitual a l’eix de la defensa, Mika Mármol, del qui destaca la seva qualitat i capacitat de progressió. “És un crack, molt jove i amb molt marge de millora”, ha indicat. De fet, s’ha mostrat convençut que “si segueix així, en uns anys el veurem a Primera a una altra lliga gran; té molt talent”.

Sobre el partit a Cartagena, alerta el defensa tricolor que “venen en bona línia i baralles pel play-off”, però deixa clar que “hem demostrat que podem competir i guanyar contra qualsevol rival”. Al seu entendre, tocarà “estar concentrats en les transicions, intentar aturar als seus jugadors d’atac i tenir molta paciència amb la pilota”.

També assegura que, malgrat que el darrer triomf com a visitant dati de finals de novembre, a Eivissa, l’equip no està obsessionat per trencar aquesta mala ratxa. “És circumstancial”, apunta, tot argumentant que “si mires els partits, en la majoria podríem haver guanyat”. Per això, afirma que “no pensem en això”.

Comentaris

Trending