Les obres del camp de futbol de la Massana entren a la recta final

Després de les xarxes protectores i la graderia ja només queda instal·lar la gespa de darrera generació que tindrà calefacció

Vista exterior del camp de la Massana.
Vista exterior del camp de la Massana. Altaveu

Les obres del camp de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) a la Massana han entrat a la seva recta final. Ja només queda instal·lar-hi la gespa de darrera generació. El projecte es va presentar l'any 2017 i no s'ha pogut tancar abans a causa de l''Operació Cautxú' i a l'espera de reorganitzar l'ens federatiu. Ara ja s'ha pogut posar fil a l'agulla.

En els darrers dies s'han muntat les xarxes protectores, la graderia, s'han acabat els treballs de l'aparcament i del muntatge de les canonades de calefacció que hi haurà sota de la gespa.

L'obra té el suport de la FIFA i de la UEFA. El camp s'ha construit en uns terrenys que la FAF va llogar a un privat de la Massana per 25 anys, a la Bòbila, a tocar d’una petita zona industrial i una mica més amunt del Prat del Colat en direcció a Arinsal. En ell s’hi podran disputar partits de la Lliga Nacional, tornejos internacionals de categories inferiors i també entrenaments dels diferents equips, ja siguin clubs o seleccions.

Comentaris

Trending