Nogués creu que Anderson Arroyo pot explotar millor les seves virtuts de central

El director esportiu de l’FC Andorra considera que és en aquesta posició i no tant en la de lateral on pot explotar les seves virtuts

Anderson Arroyo i Jaume Nogués
Anderson Arroyo i Jaume Nogués FC Andorra

L’FC Andorra ha presentat aquest migdia Anderson Arroyo, el lateral dret que també pot jugar de central. Arriba cedit per Liverpool assegurant que “puc aportar velocitat i m’agrada l’estil de joc. El director esportiu, Jaume Nogués, ha reconegut que “a nosaltres ens agrada més de central que és on pot explotar les seves virtuts”.

El fitxatge del colombià “ja l’havíem intentat fer en dues ocasions”, ha assegurat el director esportiu, qui ha afegit que “nosaltres el veiem més de central que de lateral”. El mateix jugador ha afirmat “em sento còmode jugant en les dues posicions perquè en les dues facetes em toca defensar”. Per tant, és molt probable que aquesta temporada el veiem fent tàndem amb Mika Mármol, si aquest s’acaba quedant.

Anderson Arroyo ha expressat que “quan em va arribar la proposta no m’ho vaig pensar perquè m’agrada l’estil de joc i l’Andorra és un club que li agrada arriscar”. Pel que fa a les seves virtuts, el defensa ha dit que “puc aportar velocitat i amb la pilota em sento molt còmode”.

Pel que fa al procés del fitxatge, Jaume Nogués ha explicat que L’Alavés tenia una opció de compra si pujava a Primera. Tot i això, l’ha descartat i les negociacions s’han tancat amb el Liverpool. En el contracte també s’ha establert que si els tricolors pugen també hi haurà aquesta opció, però amb matisos.

L'anunci de benvinguda d'Anderson Arroyo.

Relacionat

El Liverpool cedeix per un any a l’Andorra el defensa colombià Anderson Arroyo

L’equip disputarà demà el primer partit amistós de la pretemporada contra el Tolosa (19 hores) i dissabte es veurà les cares amb el Girona (11 hores).

Comentaris

Trending