Nàdia Tudó i Bernat Lomero aniran a L’open de Loule de Portugal

La competició se celebrarà del 14 al 16 d’agost i servirà per conèixer l’estat físic dels esportistes andorrans

Nàdia Tudó i Bernat Lomero
Nàdia Tudó i Bernat Lomero FAN

Els nedadors de l’equip nacional absolut Nàdia Tudó i Bernat Lomero formaran part de la delegació andorrana que viatjarà a l’Open de Loulé (Portugal) del 14 al 16 d’agost. Amb ells també viatjarà el director esportiu, Xavier Torrallardona. La competició portuguesa, on també hi haurà les seleccions de Brasil, Espanya i Portugal presentarà un cartell on només podran participar 80 nedadors, 16 per cada prova.

Així doncs, Nàdia Tudó nedarà els 50, 100 i 200 braça i els 200 estils, on podrà testejar-se de cara a futures competicions oficials com el Campionat absolut d’Alemanya d’aquest octubre. Per la seva part, la conformitat de Bernat Lomero farà que nedi els 50 esquena, els 50 i 100 lliures i els 100 papallona, en una competició que li servirà per saber a quin nivell es troba.

La Federació Andorrana de Natació ha volgut seguir els canals pertinents en referència als nedadors i al cos tècnic que es desplaçarà a Portugal. D’aquesta manera, ha mantingut converses amb els ministeris d’Esports i Salut per notificar la intenció de sortir a competir, rebent d’ambdós ministeris el vistiplau.

Etiquetes

Comentaris

Trending