Multes a Carroi i la Massana i vuit partits de sanció per a un jugador massanenc

El comitè de competició de la FAF ha amonestat diversos jugadors dels dos equips arran de la batussa que hi va haver dissabte passat en el partit de la setena jornada de la segona divisió del futbol andorrà

Un moment de la batussa.
Un moment de la batussa. ARXIU

Multes econòmiques tant a Carroi com a l’FC La Massana i vuit partits sense jugar per al massanenc Leandro Fernandes per agredir una persona del públic. Són les sancions més notables imposades pel comitè de competició de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) arran de la batussa que hi va haver al final del partit de la setena jornada de la Lliga Unida, la segona divisió del futbol andorrà, dissabte passat.

El comitè ha emès aquest divendres les seves resolucions. Ha amonestat a sis jugadors per cada bàndol, fet que ha portat a sancionar els clubs i, a més a més, s’han imposat partits de sanció a dos jugadors -al marge del que derivi de l’acumulació de targetes en el marc del joc normal. Així, per part del Carroi s’ha sancionat amb dos partits Ricardo Becerra, que hauria insultat un adversari durant l’enfrontament i s’hauria mostrat de forma injuriosa, fet que ja li va valdre l’expulsió.

Jugadors dels dos equips es van enfrontar al final del partit.

Relacionat

Batussa multitudinària al final d’un partit de la Lliga Unida

Tot i jugar amb un jugador menys, el Carroi va aconseguir forçar l’empat a 2, marcant el segon gol amb deu homes. Producte de la tensió de tot plegat, jugadors d’un equip i de l’altre, i fins i tot algun que altre integrant dels quadres tècnics o representants dels clubs,  es van enganxar a la finalització del matx. També persones que estaven a les grades -alguns també directament vinculats als clubs contendents- van afegir-se a la batussa.

Per tot plegat el comitè de competició amonesta a sis jugadors per banda (Arnau Bravo, Pablo Cardona, Luis Machado, Kevin Olah, Víctor Hugo Pérez i Nicolas Pinto pel Carroi; i Miguel Ángel Braz, Xavier Enes, Leandro Fernandes, Aaron Fernández, Carles Polo i Xavier Prat, per la Massana), fet que condueix, juntament amb la participació de seguidors en l’altercat, a multar els clubs, i a l’esmentat Leandro Fernandes li imposa vuit partits de sanció per pegar un espectador que es va afegir a la tangana.

Un instant de la batussa.

Relacionat

L’FS la Massana demana jugar a porta tancada arran dels incidents en el partit amb el Carroi

Pel fet que se sanciona el jugador massanenc se li podien imposar entre quatre i dotze partits, amb la qual cosa el comitè de competició s’ha situat ben bé al mig. Respecte de la decisió sobre els clubs, s’aplica l’article del reglament disciplinari que diu que “quan arran d’un partit es produeixin incidents de públic qualificats de molt greus i es provi sense cap dubte que els seus autors siguin seguidors d’un dels clubs participants, hom imposarà al club responsable dels seguidors una multa en quantia de 100 a 800 euros”.

Els dos clubs poden ara recórrer les decisions davant el comitè d’apel·lació. Amb tot, l’FC La Massana ja va anunciar a través de les xarxes socials l’endemà de l’enfrontament que, tot i estar pendents de les sancions que eventualment es podrien imposar, demanaria jugar els partits -en aquest cas el matx es va disputar a les instal·lacions que la FAF té a la Massana- a porta tancada.

Etiquetes

Comentaris

Trending