Batussa multitudinària al final d’un partit de la Lliga Unida

La tensió del partit entre l’Immobiliària Cisa la Massana i el Carroi va degenerar en agressions verbals i físiques entre jugadors i seguidors de tots dos conjunts

result

El duel de la jornada 7 de la Lliga Unida, la segona divisió andorrana, entre l’Immobiliària Cisa la Massana i el Carroi va acabar amb greus enfrontaments verbals i físics entre jugadors i seguidors de tots dos equips. La tensió del partit va acabar degenerant en una intensa batussa sense que, durant una bona estona, els serveis de seguretat desplegats al camp poguessin fer gaire cosa per evitar les agressions. Malgrat el succeït, la policia no va intervenir i, per ara, no s’ha presentat cap denúncia, segons les fonts consultades.

El partit va ser intens. Massa. El fet que tots dos equips estiguin lluitant a la part alta de la taula així ho va propiciar. Fins i tot, al minut 59, i com reflecteix l’acta del duel, el Carroi va quedar-se amb deu per una expulsió quan perdia per 2-1. Malgrat això, deu minuts després va aconseguir l’empat i va aguantar fins al final per salvar el punt.

La tensió va acabar esclatant amb el xiulet del camp. Lluny de marxar cap a vestuaris, els jugadors van començar a discutir fortament i de les paraules no es va trigar a passar a les mans. D’agressions, els vídeos als quals ha tingut accés Altaveu així ho demostren, n’hi va haver unes quantes. Fins i tot la batussa també va arribar a la graderia amb alguns seguidors, mentre que altres intentaven gravar les escenes.

Fonts policials consultades des d’aquest mitjà han indicat que no se’ls va reclamar per intervenir. Tampoc consta que, per ara, s’hagi fet cap denúncia pels fets davant del servei d’ordre. A l’acta del partit, només surt reflectida la vermella de l’expulsió. Caldrà veure, però, si des dels òrgans de competició de la Federació s’impulsa alguna sanció.

Un moment de la batussa.
Més enfrontaments.
L'inici de la batussa.

Comentaris (44)

Trending