L’FS la Massana demana jugar a porta tancada arran dels incidents en el partit amb el Carroi

El club entona un ‘mea culpa’ i assegura que es prendran “les mesures pertinents” contra jugadors i seguidors que van participar en la batussa multitudinària al final de l’encontre

Un instant de la batussa.
Un instant de la batussa.

L’FS Immobiliària CISA la Massana ha demanat jugar a partir d’ara a porta tancada arran dels greus incidents ocorreguts dissabte al final del duel disputat davant el Carroi. Petició a banda, des del club s’ha entonat un ‘mea culpa’ reconeixent que alguns dels seus jugadors i seguidors van actuar de forma incorrecta. Contra ells, s’avisa, es prendran “les mesures pertinents”.

Així s’ha indicat mitjançant un escrit publicat a xarxes socials. Des de l’entitat massanenca s’expressa “el malestar” pels incidents. A la vegada, es deixa clar que “per part nostra, prendrem les mesures pertinents amb jugadors i espectadors”. Entre elles, s’avisa que amb els futbolistes “actuarem amb les respectives sancions que pertoquin”.

Jugadors dels dos equips es van enfrontar al final del partit.

Relacionat

Batussa multitudinària al final d’un partit de la Lliga Unida

Vist el succeït, des de l’FS Immobiliària CISA la Massana s’anuncia la intenció de fer la petició a la FAF que, a partir d’ara, els seus partits es juguin a porta tancada. Es considera la millor fórmula per evitar que es repeteixin fets similars.

El comunicat acaba amb vàries disculpes. Primer, cap a la mateixa Federació. Després, pel servei de vigilància del camp i la resta d’espectadors.

El partit entre l’equip massanenc i el Carroi va acabar amb una forta batussa amb jugadors, membres dels cossos tècnics i seguidors dels dos equips. Es van produir agressions verbals i físiques, tot i que, per ara, no consta cap denúncia presentada.

WhatsApp Image 2022 10 30 at 19.31.33

Comentaris (7)

Trending