El món de l’atletisme, a l’expectativa del multifuncional

La possibilitat que acabi sent situat a l’Espai Comunal preocupa especialment a la CAVA, tot i que estan segurs que al país ha d’haver-hi una pista passi el que passi

L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula.
L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula. Altaveu

Aquest dimecres la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cap de Govern, Xavier Espot, confirmaven que es baralla (i que ha pres molta força) la possibilitat d’encabir el multifuncional a l’Estadi Comunal. Allà, entre moltes altres activitats, se situa l’única pista d’atletisme disponible al país. La Federació resta a l’expectativa de tenir notícies per via oficial, des del Club d’Atletisme Vall d’Andorra (CAVA) estan especialment preocupats, tot i que asseguren que al país ha d’haver-hi una pista “sí o sí”.

Independentment de la reacció, al món de l’atletisme l’anunci l’ha agafat de sorpresa. Són especialment els esportistes qui es poden veure afectats per qualsevol actuació que es faci a les instal·lacions que, avui dia, alberguen l’única pista de tot el país. Marsol, aquest dimecres, ja es va avançar i va assegurar que no pensava renunciar a ella. Així ho consideren també des de la CAVA, que expliquen que “a un país, i més amb els Jocs dels Petits Estats en marxa i atletes professionals, hem de tenir aquesta infraestructura obligatòriament”.


Una imatge d'arxiu de l'Estadi Comunal.

Relacionat

L’Estadi Comunal guanya força pel multifuncional, però sense descartar alternatives

Malgrat tot, això no és motiu suficient per llevar-se de sobre la preocupació que els genera que, finalment, s’acabi situant allà el multifuncional. Una de les afirmacions de la cònsol va ser que, per la seva banda, l’Estadi Comunal s’hauria de mantenir i s’hauria de poder encabir tot. Des de la CAVA asseguren que, de factible, en veuen poc. “Amb l’espai que hi ha actualment és pràcticament impossible, s’hauria d’ampliar o fer-se una instal·lació força petita per, com diuen, poder mantenir tots els serveis que es donen”, expliquen. També han lamentat que sembla que sempre són els grans perjudicats, a causa de les poques possibilitats que se’ls ofereixen.

D’altra banda, la federació ha optat per esperar a donar una opinió a tenir la informació per via oficial. “Quan es tingui alguna cosa més clara el comú o el Govern ens ho comunicarà, com s’ha fet sempre”, asseguren. Per tant, es mantenen a l’expectativa de veure com avança el projecte i la presa de decisions que continua en marxa, i pot fer-ho, segons Espot, gairebé fins a Setmana Santa.

Comentaris (1)

Trending