Míriam Torra i Aitor Garcia, campions d’Andorra de Functional Fitness

Els guanyadors han aconseguit la plaça per a participar als mundials de la modalitat, que se celebraran a Mèxic al desembre

Comentaris

Tots els participants al Campionat Nacional de Functional Fitness.
Tots els participants al Campionat Nacional de Functional Fitness. Andorra Functional Fitness.

Aquest cap de setmana, repartint les proves entre dissabte i diumenge, s’ha celebrat el segon Campionat Nacional de Functional Fitness. En total, ha acollit 14 participants, cinc noies i nou nois, que han realitzat les proves en les diverses modalitats. Els guanyadors de la categoria individual han estat Míriam Torra i Aitor Garcia, que han aconseguit la plaça per als mundials que se celebraran a Mèxic al desembre.

L’Andorra Functional Fitness acaba de començar la seva activitat com a associació al país, però ja ha aconseguit cloure el segon campionat nacional d’aquest esport amb dos guanyadors clars. A la categoria femenina ha estat Torra, i a la masculina, Garcia. Tots dos han aconseguit la plaça per als mundials de Functional Fitness que se celebren a Mèxic, a la localitat d’Hermosillo, del 16 al 18 de desembre.

En la resta de categories, que es divideixen en franges d’edat, han quedat guanyadors Marta Cerqueda i Indaleci Perez de 30 a 34 anys; Frank Morales de 35 a 39 anys, i la de més de 40 ha estat per a Eduard Bouso.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending