Mario da Cruz es queda a prop del podi al campionat d’Espanya de surf de neu

L’andorrà estava lluitant pel segon lloc a la final de la competició però ha caigut en el penúltim revolt i s’ha hagut de conformar amb la quarta posició

Mario da Cruz s'ha quedat amb la mel als llavis a Baqueira Beret.
Mario da Cruz s'ha quedat amb la mel als llavis a Baqueira Beret. FAE

Mario da Cruz ha quedat molt a prop de la glòria al campionat d’Espanya de surf de neu que s’ha celebrat aquest dissabte a l’estació catalana de Baqueira Beret. L’andorrà ha quedat en quarta posició, després de caure en les semifinals. Lucas Eguibar s’ha penjat l’or de la prova.

Ja en les qualificacions, da Cruz ha fet una bona posada en escena amb el quart millor temps: 49’’56, 1’’84 més que el millor registre, marcat per Álvaro Romero. En quarts de finals, la cursa ha estat amb Lorenzo Jiménez, Marc Cornejo i Lucas Puigjane. L’andorrà ha aconseguit imposar-se primer.

Això li ha permès arribar a les semifinals. En aquesta cursa, ha optat per assegurar la segona plaça, per darrere de Romero. L’objectiu era poder estar a la ronda definitiva i l’ha assolit.

A la final, però, la sort se li ha girat en contra. Da Cruz s’ha arribat a situar segon de sortida a prop d’Eguibar, però al penúltim revolt l’andorrà ha caigut i ha finalitzat en la quarta plaça, per darrere del basc, de Bernat Ribera i d’Álvaro Romero.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending