El malson de la Covid plana sobre un dels equips ciclistes allotjats a Bordes d’Envalira

Com a mínim un dels integrants de l’Israel Start-Up Nation que va fer estada al Principat ha estat apartat com a precaució pel positiu donat per un altre dels esportistes del conjunt

Ciclistes de l'Israel entrenant per les carreteres del Principat.
Ciclistes de l'Israel entrenant per les carreteres del Principat. NOA ARNON

Tot i els rígids controls que, per norma, estan seguint la immensa majoria dels professionals de l’esport, la Covid comença a aparèixer malauradament en el món del ciclisme. La Volta a Burgos, una de les primeres cites de la temporada, s’ha vist alterada pel positiu d’un ciclista de l’Israel Start-Up Nation, un equip que fa pocs dies, i durant algunes setmanes, va estar concentrat en un hotel de Bordes d’Envalira fent una estada de preparació. Com a mínim un dels corredors que va ser al Principat ha estat aïllat de moment per precaució.

L’equip liderat de moment per l’espanyol resident a Andorra Dani Navarro ha comunicat recentment el positiu d’Omer Goldstein. En principi, aquest ciclista no estava entre els integrants de la llista d’esportistes que es van venir a preparar al Principat. Però sí que hi era Alex Dowsett, ex de Movistar i també resident almenys a temporades a Andorra. Dowsett, com Itamar Einhorn, que tampoc consta que estigués entre els concentrats a Bordes d’Envalira, no han pres part finalment en la cursa de Burgos tot i que ho haurien hagut de fer.

Tots dos han estat apartats preventivament pels responsables del seu equip per haver estat en contacte amb Goldstein. Els dos aïllats per precaució no presenten cap símptoma compatible amb el coronavirus. Però es vol minimitzar els riscos. Ara per ara no es creu que hagi pogut haver cap contagi durant la seva estada al Principat. Ni que aquesta preparació amb epicentre a Bordes d’Envalira tingui efectes a nivell de propagar el virus. Però qualsevol precaució és ara mateix poca davant els rebrots que hi està havent en tots els estrats de la societat i a molts punts d’arreu del món.

Comentaris (1)

Trending