Maeva Estevez es torna a quedar fora de la semifinal a Isola

La ‘rider’ andorrana ha tornat a caure a quarts en la segona cita de la Copa d’Europa, però ha tingut millors sensacions que al primer dia

Maeva Estevez (dreta) i el júnior Mario da Cruz a Isola.
Maeva Estevez (dreta) i el júnior Mario da Cruz a Isola. FAE

Tampoc no hi ha hagut semifinals aquest diumenge. Maeva Estevez ha disputat la segona cita de la Copa d’Europa d’Isola 2000. L’andorrana ha tornat a quedar eliminada a quarts, però la ‘rider’ ha assegurat haver-se notat amb molt millors sensacions que el dia anterior.

En les qualificacions, Estevez ha fet l’onzè millor, la qual cosa ha millorat respecte al dia anterior, tant en termes de posició com, a més, en termes de comoditat amb el seu ‘snowboard’. La ‘rider’ ha comés una errada al segon peralt, però a la part baixa ha aconseguit bastant velocitat, la qual cosa l’ha permès recuperar temps i classificar-se amb aquest onzè temps.

Maeva Estevez a Isola aquest dissabte.

Relacionat

Maeva Estevez cau en quarts de final de la primera cita de la Copa d’Europa

A quarts de final, l’andorrana ha tingut de rivals Manon Petit -segona avui-, i Alexia Queyrel, les quals són de l’equip de França amb què entrena Maeva, i que habitualment tenen millors cronos que ella. També hi era Anna Valentina. Finalment, en aquesta ronda, Estevez ha estat tercera. La ‘rider’ andorrana ha estat des del principi molt a prop d’elles, al segon peralt ha estat més atacant i les ha agafat, arriscant, tot i que finalment Petit i Queyrel han arribat davant i Estevez ha quedat fora de les semifinals.

Estevez, després de la cursa, ha afirmat que  “el més important és que avui he estat molt més a l’atac i que he anat a buscar molt més el poder ficar-me a dintre. He fet una errada forta al cinquè peralt, que m’ha deixat sense opcions, però en el conjunt estic bastant contenta de la baixada de quarts de final que he fet. No és un mal dia, però soc conscient que puc estar més endavant. Ja estic pensant en la Copa d’Europa de dimecres, en format esprint, i sabent que no hi haurà les noies de Copa del Món, i que en esprint se’m dona bé, ja estic focalitzada amb això”.

Etiquetes

Comentaris

Trending