Maeva Estevez cau en quarts de final de la primera cita de la Copa d’Europa

La ‘rider’ andorrana intentara aquest diumenge entrar a les semifinals: “Em tocarà atacar fort i deixar-me estar de línies segures”

Maeva Estevez a Isola aquest dissabte.
Maeva Estevez a Isola aquest dissabte. FAE

La ‘rider’ Maeva Estevez ha disputat avui la primera cita de la Copa d’Europa d’Isola 2000. L’andorrana no ha pogut superar els quarts de final i ara el seu propòsit es poder accedir, aquest diumenge en la segona cita europea, a les semifinals.

En les qualificacions, Estevez ha aconseguit classificar-se com a catorzena, fent “una baixada correcta, però no anava ràpid”, segons que ha explicat la ‘rider’ andorrana. Sense errades però “amb línies segures”, la qual cosa ha fet que el seu crono no estigués entre les millors.

En les finals, la ronda de quarts de final ha estat complicada amb la que posteriorment ha guanyat aquesta cita de la Copa d’Europa, la francesa Chloe Trespeuch. Estevez ha sortit malament en aquesta ronda, tot i que ha anat recuperant terreny. Al segon peralt, Estevez s’ha reintegrat al grup i en voler fer una línia interna per atacar la posició, ha caigut.

Estevez ha reconegut no estar contentes per les sensacions. “La veritat és que demà em tocarà atacar fort i deixar-me estar de línies segures. Sé que puc ser molt més agressiva i penso que si faig això estaré una mica més endavant a nivell de cronos, i així tindre una ronda una mica més fàcil i poder estar segura de passar almenys a semifinals”.

Alt nivell d’Irineu Esteve als 15km clàssics de la Copa del Món

Després de ser el dia anterior 31è, a una plaça i un segon dels punts en la Copa del Món, avui a la segona cita del circuit mundial -15km en clàssic i en sortida en massa-, també a Falun (Suècia), Irineu Esteve ha tornat a demostrat el seu alt nivell en una cursa en què ha estat sempre entre els millors i en la qual ha acabat 23è. “Una de les millors carreres de la temporada”, ha assegurat el tècnic Joan Erola.

Esteve ha entrat en meta amb 35.32,7, a només 16,4 segons del guanyador, el rus Alexander Bolshunov, que s’ha imposat amb 35.16,3. L’andorrà ha estat tota la cursa en el grup de davant, demostrant un gran potencial. Fins i tot, Esteve se situava al top10 abans de l’última volta.

Etiquetes

Comentaris

Trending