Maeva Estevez a la Copa del Món de Motafon i Verdú a la de Val d’Isère

Aquesta cita a Àustria serà el debut de la representant andorrana a la temporada 21-22, que començarà dimecres amb els entrenaments

L'esquiadora andorrana, Maeva Estevez.
L'esquiadora andorrana, Maeva Estevez. FAE

Maeva Estevez tornarà a la competició el pròxim cap de setmana. Ho farà per la porta gran, amb la seva primera Copa del Món de la temporada a Montafon, Àustria. Per la seva banda, Joan Verdú hi serà a la Copa del Món de gegant, que se celebrarà a la Val d’Isère.

Estevez enfronta la cita a Montafon amb molta motivació i entusiasme. Aquesta primera cita de la temporada 21-22 suposaran per a l’andorrana una ocasió per fer un test d’altíssim nivell entre les millors corredores del món. El dimecres, 8 de desembre, se celebraran els entrenaments oficials, mentre que el dijous 9 estan previstes les sessions de qualificació. Les finals seran el divendres.

Pel que fa a Verdú, el cos tècnic ha decidit incloure’l a la cursa després del bon resultat de la passada Copa d’Europa. Roger Vidosa, director d’alpí, ha afirmat que l’andorrà “està molt motivat, ha estat fent recuperació, fisio i físic. És important que hi sigui perquè ara està bé, i hem d’intentar fer els circuits”.

Per un altre costat, la jornada d’aquest dilluns ha tingut tres fronts oberts a competició per als esquiadors andorrans, amb un gegant FIS masculí a Val Cenis, i l’eslàlom masculí i femení a Kronplatz. A la cita francesa, l’equip U19 dels EEBE ha corregut el gegant FIS amb Pere Cornella, que ha finalitzat 62è a 6.41 del guanyador; Jaume Núñez, que ha estat 75è a 8.00; Èric Ebri, que ha acabat 82è a 9.20; Cerbi Gil, 83è a 9.45; i Ferran Torres, 91è a 12.62.

A Itàlia, a l’estació de Kronplatz, s’han celebrat dos eslàloms corresponents al Campionat Nacional d’Uzbekistan, amb la presència de l’equip masculí i femení. En la cursa femenina, Íria Medina no ha pogut completar la segona mànega després que en la primera fes el 42è temps 4.53 del millor registre. En homes, Xavi Cornella i Àxel Esteve no han superat la primera mànega, mentre que en la segona ha quedat fora Àlex Rius, quan en la primera havia estat el 14è temps a 2.08 del millor crono de la mànega.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending