Luca Pescollderingg i Eszter Hortobágyiová triomfen al Campionat d’Europa de l’Spartan Race

La prova s'ha disputat aquest dissabte a la parròquia d'Encamp amb un recorregut marcat per la duresa

Participants superant una de les proves.
Participants superant una de les proves. COMÚ D'ENCAMP

L'italià Luca Pescollderingg s'ha proclamat campió d'Europa de l'Spartan Race que s'ha celebrat aquest dissabte a Encamp. Pescollderingg, de 32 anys, ha marcat un temps de 2:51:01 a la competició més exigent fins al moment celebrada a la parròquia i s'ha convertit en el primer campió de nacionalitat italiana. La txeca Eszter Hortobágyiová ha estat la millor a la categoria femenina amb un crono de 3:26:12.

El segon classificat a la prova masculina ha estat Gregory Basilico (França) amb un temps de 2:52:25, poc més d'un minut per sobre de Pescollderingg, i en tercer lloc de la categoria ha arribat el també francèsThibault Jean. Un dels participants ha patit ferides a causa d'una caiguda i ha estat traslladat a l'hospital amb helicòpter.

A la prova femenina, Hortobágyiová ha estat acompanyada al podi per Janka Pepova (Eslovàquia) i per la corredora del Mur i Castell Tuga, Rianna Nelson.

Spartan Race és líder en el món de les carreres d'obstacles, oferint tandes per a tots els nivells de manera física, així com tandes competitives i d'elit on es converteix en alguna cosa més que una prova. La carrera d'obstacles pionera a oferir cronometratge i rànquings globals, ofereix opcions per a principiants i professionals d'aquest tipus de proves que busquen posar-se a prova amb nous desafiaments a tot el món.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending