Una lesió muscular al gluti torna a deixar KO Moussa Diagné

El MoraBanc confirma els problemes físics del pivot però no indica quin temps estarà de baixa; tot just es limita a dir que “la seva reaparició anirà en funció de l’evolució”

Comentaris

Diagne es va trencar durant el partit contra el Turk Telecom.
Diagne es va trencar durant el partit contra el Turk Telecom. T. S.

La mala sort torna a colpejar el jugador del MoraBanc Moussa Diagne. El pivot s’ha tornat a trencar, just quan començava a agafar minuts i partits després del malson viscut la temporada passada. El club ha explicat que els problemes físics que va patir durant el partit d’Eurocup del passat dimecres davant el Turk Telecom corresponen a una lesió muscular al gluti però no s’indica quin serà el temps de recuperació.

En un breu comunicat, l’entitat tricolor ha explicat que Diagne té “una lesió muscular al gluti major esquerre”. No dona més detalls ni, tampoc, quin és l’abast. Queda clar, però, que com a mínim es perdrà el partit a la pista del Breogan, previst per diumenge a les dotze del migdia.

Diagne es va trencar durant el partit d’Eurocup davant el Turk Telecom. Al primer temps, va haver de ser atès i ja no va tornar a la pista. Les proves han confirmat la lesió muscular que, però, no se sap quant temps de baixa comportarà. Des del club es limiten a indicar que “la seva reaparició anirà en funció de l’evolució”.

Etiquetes

Comentaris

Trending