Laia Sebastià, Lea Ancion i Marc Casanovas, destacats als Campionats d’Espanya d’esquí de muntanya

Els atletes de la FAM han participat en dues proves durant tot el cap de setmana, amb molts bons resultats, malgrat que han hagut de competir com a convidats

Un dels atletes de la FAM al Campionat d'Espanya.
Un dels atletes de la FAM al Campionat d'Espanya. FAM

Aquest cap de setmana s’han disputat a Sierra Nevada els Campionats d’Espanya d’esquí de muntanya. Els vuit atletes de la Federació Andorrana de Muntanya (FAM) han pogut participar-hi en condició de convidats, però sense poder puntuar oficialment en les classificacions finals. Malgrat aquest ítem, els corredors han donat el seu màxim i han assolit uns excel·lents resultats. Els més destacats han estat els de Laia Sebastià, Lea Ancion i Marc Casanovas.

Aquest diumenge s’ha disputat la prova en modalitat Vertical. Els sèniors han hagut de completar un circuit de 4,3 quilòmetres i 660 metres de desnivell positiu i les categories U18 i U16 han pujat un traçat de 2,5 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu. En categoria sènior/U23, Sebastià ha tornat a ser la més destacada completant la cursa en quarta posició i 45’02’’. Adrià Bartumeu ha completat la carrera finalitzant novè en un temps final de 37’13’’. Marcel Prat ha travessat la línia de meta en 16a posició en un crono de 38’51’’.

Els atletes de la FAM a la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya de Sierra Nevada

Relacionat

Bona actuació de la FAM als Campionats d’Espanya d’esquí de muntanya de Sierra Nevada

En categoria U18, Casanovas ha assolit la primera posició amb un crono de 22’55’’. Ha completat una excel·lent cursa, anant de menys a més, i emportant-se la victòria. Miquel Naudi ha arribat a meta en el Top5 en 23’55’’. En categoria femenina, Ancion s’ha quedat a les portes del podi, assolint la quarta posició en 27’59’’.

Finalment, en categoria U16, ambdós corredors han entrat dins el Top10. Xavi Celades ha completat la Vertical en 23’48’’ i una molt bona sisena plaça. Per la seva part, Marc Ventura ha travessar la línia de meta en dècima posició i un temps de 25’33’’.

Etiquetes

Comentaris

Trending