Bona actuació de la FAM als Campionats d’Espanya d’esquí de muntanya de Sierra Nevada

A la categoria sènior Laia Sebastià ha aconseguit una tercera posició, mentre que a U18 Lea Anción ha estat segona i Miquel Naudi quart

Els atletes de la FAM a la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya de Sierra Nevada
Els atletes de la FAM a la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya de Sierra Nevada FAM

Els esportistes de la Federació Andorrana de Muntanya (FAM) han participat aquest dissabte a la primera prova dels Campionats d’Espanya d’esquí de muntanya de Sierra Nevada. En general les actuacions han estat bones a totes les categories, a excepció d’alguns problemes per part dels andorrans. Els resultats més destacats serien la tercera posició de Laia Sebastià a categoria sènior, i la segona posició de Lea Anción i la quarta de Miquel Naudi a U18.

El recorregut al qual s’han enfrontat aquest dissabte els andorrans es preveia exigent i tècnic. Malgrat això, els esportistes han sabut defensar-se bé i obtenir, en general, uns resultats satisfactoris. A la categoria sènior hi havia 43 participants masculins i vuit femenines. Entre elles, Sebastià que ha fet un crono de 1h57’04’’ i assolint la tercera posició. A la mateixa categoria, Marcel Prat ha aconseguit la 14a posició i Adrià Bartumeu ha hagut d’abandonar per males sensacions físiques.

A la categoria U18, hi ha hagut nou participants femenines i 16 masculins. Anción ha quedat a només dos minuts de la primera classificada, amb un crono de 1h29’40’’. Naudi ha estat quart amb 1h21’28’’ a 7’23’’ del primer classificat, i Marc Casanovas novè amb 1h25’17’’.

Finalment, a la categoria U16 hi havia 18 participants en total. Entre ells, Xavi Celades, que ha assolit l’onzena posició amb un crono de 1h11’08’’. A la mateixa cursa Marc Ventura ha quedat tretzè amb un temps de 1h13’21’’.

Etiquetes

Comentaris

Trending