Koldo Alvarez renova fins al 2023 com a seleccionador absolut

La Federació de Futbol valora els bons resultats aconseguits en la fase de classificació pel Mundial i ara el pròxim repte serà la Lliga de Nacions de la UEFA

Koldo Alvarez.
Koldo Alvarez. FAF

La Federació de Futbol i Koldo Alvarez han arribat a un acord per a la continuïtat del tècnic al capdavant de la selecció nacional. D’aquesta forma, l’ens referma la confiança en el treball realitzat a les regnes del combinat, especialment el rècord de punts aconseguit en la fase de classificació per al Mundial. El pròxim repte serà la nova edició de la Lliga de Nacions de la UEFA.

Així s’ha informat des de la FAF. L’acord s’ha tancat aquest dimarts i s’allargarà durant dos anys més. És a dir, fins a la finalització de la fase de qualificació per a l’Eurocopa. Abans, però, el primer repte és la Lliga de Nacions, en la qual el combinat tricolor està enquadrat al grup D1 amb Liechtenstein, Letònia i el perdedor de l’eliminatòria per evitar el descens que al març han de disputar Kazakhstan i Moldàvia. Els sis duels estan previstos entre juny i setembre.

Posteriorment, Koldo haurà d’afrontar la fase de classificació per a l’Eurocopa. Justament, ha estat el paper d’Andorra en la darrera d’aquestes competicions, la prèvia del Mundial de Qatar, el que s’ha volgut valorar especialment des de la FAF. L’entitat ha volgut posar en relleu el bon paper realitzat per la selecció. “De rècord”, remarquen en l’anunci de renovació.

I és que en la dita frase, es van sumar fins a sis punts i dues victòries, contra San Marino. També es va aconseguir un altre èxit: rècord de gols a favor. Resultats que es valoren de forma molt positiva.

“Tot l’staff i jo mateix estem molt contents i molt agraïts”, ha volgut remarcar el tècnic. En aquest sentit, ha indicat que “és important que el treball que estem fent durant les últimes competicions tingui continuïtat”. Així, ha recordat que “hem estat capaços de puntuar en les últimes fases i volem continuar amb aquesta feina; també volem ser més competitius fora de casa i començar a puntuar amb regularitat”.

Etiquetes

Comentaris

Trending