Justo Ruiz demana no seguir com a secretari d’Estat d’Esports

Després de quatre anys al càrrec i de la seva etapa de conseller general vol tornar a la Federació Andorrana de Futbol

Comentaris

El secretari d'Estat d'Esports en funcions, Justo Ruiz.
El secretari d'Estat d'Esports en funcions, Justo Ruiz. SFGA/J.A.VILADOT

El secretari d'Estat d'Esports en funcions, Justo Ruiz ha expressat el seu desig de no continuar al càrrec i tornar a la Federació Andorrana de Futbol (FAF) on havia estat seleccionador sub21. Considera tancada la seva etapa de vuit anys a la política, com a conseller general i en el càrrec actual.

Justo Ruiz ha treballat estretament amb la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva qui tampoc sembla, d'entrada, massa convençuda per continuar ostentant la cartera, ja sigui per tornar a la seva feina o per ser candidata a les eleccions comunals a Andorra la Vella. Amb tot, Ruiz sap que en la política tot és possible encara que la seva motivació ara és tornar al futbol. Potser en un primer moment no d'entrenador perquè en aquests vuit anys el futbol, el reglament, i les tàctiques han canviat i molt però en un lloc a la federació.

La funció de la secretaria d'Estat d'Esports és la del foment, la divulgació, la planificació i la coordinació, l'execució i la implantació de la pràctica de l'activitat física i l'esport, a tots els nivells i estaments socials, a fi de fer realitat el dret de tot ciutadà a desenvolupar o exercitar les seves facultats físiques, intel·lectuals i morals, mitjançant l'accés lliure a una formació física adequada i a la pràctica de l'esport. Ruiz va accedir al càrrec el juny del 2019 en substitució de l'escaldenc Jordi Beal. Ho va fer acceptant la proposta que li va fer el cap de Govern, Xavier Espot.

 

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending