Irati Azkargorta i Martí Lázaro guanyen la sisena edició de la Jorma Urban Trail

Escaldes-Engordany ha donat el tret de sortida aquest dissabte a la Copa d'Andorra

Els participants a la cursa de 21 km abans de la sortida.
Els participants a la cursa de 21 km abans de la sortida.

Irati Azkargorta i Martí Lázaro han guanyat la sisena edició de la Jorma Urban Trail, la primera prova de la Multisegur Assegurances Copa d'Andorra. Lázaro ha fet un temps d'1h59’46”, repetint victòria respecte l’any passat. Miquel Balaven ha estat el segon ambun temps de 2h01’37”. En tercera posició ha arribat Pau Capell (2h05’37”)

 

La segona classificada de la cursa femenina ha estat Sissi Hinterreitner (2h30’10”) i Salomon Magalí ha estat la tercera corredora en arribar amb un temps de 2h46’40”. La distància de 21 kilòmetres ha estat la primera en posar-se en marxa. Els participants havien de completar una mitja marató amb un desnivell positiu de 1212 metres amb una pujada fins a l’encreuament del camí de la Solana així com a Coll de Jou.

La cursa de 10 quilòmetres ha estat la darrera en arrencar. Els corredors d’aquesta distància havien de completar un traçat amb un desnivell positiu de 522 metres amb pujades a Can Noguer i Coll de Jou. Finalment, han sortit les curses de 5 i 3 kilòmetres, destinades a un públic més familiar.

Cal destacar que la distància de 21 kilòmetres es puntuable per a les categories sènior dins la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra;  la prova de 10 kilòmetres per a les categories U18/U16 i la cursa de cinc quilòmetres en les categories U14/U12. La prova de tres quilòmetres no puntuava.

Etiquetes

Comentaris

Trending