Ian Porté debutarà en la pujada a Arinsal

S'incorpora al Programa de Joves Pilots de l'ACA aquesta temporada 2022 amb la finalitat d'iniciar la seva formació i disputar el seu primer campionat

Ian Porté.
Ian Porté. ACA

Ian Porté s'incorpora al Programa de Joves Pilots de l'ACA aquesta temporada 2022 amb la finalitat d'iniciar la seva formació i disputar el seu primer campionat. El pilot de divuit anys ja ha disputat dues temporades de les Crèdit Andorrà Gseries en la categoria de 2RM i diversos ral·lis del campionat català tant sobre asfalt com sobre terra.

Aquesta experiència i els resultats obtinguts li han servit perquè l'ACA li proposes incorporar-se al Programa de Formació de joves pilots aquesta temporada. Porté se suma als joves pilots de l'ACA juntament amb Raül Ferré, Marc Solsona i Marcel Muxella com a integrant del programa de formació centrat des de fa tres temporades en l'exigent disciplina de muntanya.

En aquesta línea, Porté seguirà els passos de Ferré i Solsona i debutarà a la Pujada Arinsal els propers 18 i 19 de juny al volant d'un monoplaça SilverCar S2 dins la categoria de CM Promoció. El calendari previst per la resta de temporada 2022 que s'inicia a Arinsal continuarà a Font Romeu (calendari regional francès) i seguirà amb Alp, Ullastrell i Sant Feliu, del calendari català de la disciplina.

Sense cap experiència en la disciplina de muntanya, Porté afronta la Pujada Arinsal després d'un període de formació de quatre mesos on s'han alternat formacions de pilotatge sobre asfalt i sobre terra, diversos tests amb el SilverCar i una extensa i exigent formació amb simulador, complementada amb la preparació física i psicològica que ofereix el programa de formació de l'ACA.

Etiquetes

Comentaris

Trending