Héctor Hevel no continuarà a l’FC Andorra i marxarà al Cartagena

L’holandès acabava contracte aquest divendres i el club tricolor ha optat per no oferir-li la renovació, circumstància que ha aprofitat l’equip murcià per aconseguir el seu fitxatge

L'anunci del Cartagena del fitxatge d'Héctor Hevel.
L'anunci del Cartagena del fitxatge d'Héctor Hevel.

El migcampista holandès Héctor Hevel no seguirá jugant a l’FC Andorra. El futbolista ha fitxat pel Cartagena, anunci que ha fet oficial el club murcià aquest dijous al vespre. D’aquesta forma, els tricolors perden un home que ha estat clau tant en l’accés a la Primera RFEF com en l’ascens a Segona o en la primera temporada al futbol professional.

Hevel va arribar al club del Principat l’estiu del 2020. Des de llavors, ha jugat un total de 88 partits i ha marcat 11 gols. D’aquests, 39 a Segona la passada campanya. La seva qualitat ha estat determinant per ajudar l’equip tricolor en aquestes tres temporades.

L’holandès marxa amb els èxits que van suposar el bitllet per a la Primera RFEF la campanya 2020-21, l’històric ascens a Segona (2021-22) i la permanència folgada d’aquesta temporada. A més a més, va aixecar la Copa Catalunya.

El seu contracte finalitzava aquest divendres. I el jugador no continuarà finalment al club tricolor que, de fet, tampoc li havia ofert renovar. D’aquesta forma, marxarà al Cartagena, que ja ha oficialitzat la seva incorporació.

Comentaris

Trending