Guille Colom renova amb el MoraBanc per les dues properes temporades

El capità de l'equip, format a les categories base del club, sumarà set anys com a professional a Andorra

Guille Colom renova fins al 2022.
Guille Colom renova fins al 2022. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra ha lligat la continuïtat de Guille Colom, el capità de l’equip, per les dues properes temporades. Amb aquest nou compromís l’escorta andorrà de 28 anys i 1,94 metres arribarà a les set temporades al primer equip al que va arribar sortint del planter de club i en el que es va consolidar a partir de la temporada 16/17 després d’una cessió a l’Osca de LEB Or.

Guille Colom ha jugat 19 partits aquesta temporada entre Lliga Endesa i Eurocup amb una mitja en pista de 4,8 minuts. “Guille Colom ha estat els darrers anys, i aquest especialment, un element clau en el nostre equip a l’hora de gestionar el vestidor i construir la química de l’equip exercint cada dia més com el capità que volem que sigui” exposa Francesc Solana.

El mànager general afegeix que “també li demanem que segueixi millorant i treballant com ho fa per millorar els seus minuts en pista i arribar a ser més important”. Colom “ha demostrat quan ha tingut l’oportunitat que pot ser un jugador important i som exigents amb ell perquè mantingui i millori aquest paper”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending