Gina del Rio, 27a a l’esprint de l’OPA U20 d’Oberstdorf

L’andorrana ha acabat a 8,25 de la guanyadora, l’esquiadora local Verena Veit i aquest diumenge ha de disputar la cursa de 15 quilòmetres mass start

Gina del Rio, en una prova anterior.
Gina del Rio, en una prova anterior. FAE

L’andorrana Gina del Rio ha acabat en 27a posició en la cursa d’esprint disputada aquest dissabte a Oberstdorf (Alemanya). La prova correspon a la primera jornada de la Copa d’Europa OPA d’esquí de fons. Del Rio competia en categoria U20.

El recorregut era d’1,2 quilòmetres. En la qualificació, l’andorrana l’ha completat amb un temps de 3.04.75 i ha quedat 25a. En la prova final, ha millorat la marca fins a 3.01.56, però la posició final ha estat pitjor, 27a, a 8,25 de la guanyadora, l’esquiadora local Verena Veit.

La participació de Del Rio a Oberstdorf continuarà aquest diumenge. L’andorrana disputarà la cursa de 15 quilòmetres mass start, també en categoria U20.

En canvi, en surf de neu, ni l’olímpica Maeva Esteve ni Mario da Cruz han pogut competir. Tots dos havien de disputar la Copa d’Europa de Reiteralm, però la prova a l’estació austríaca s’ha hagut de cancel·lar per culpa del mal temps. Si la meteorologia ho permet, la cursa es vol recuperar aquest diumenge.

Etiquetes

Comentaris

Trending